Δημόσια κλήρωση για οριστικοποίηση ηλεκτρονικών εγγραφών για τη Β’ τάξη του τομέα Υγείας – Πρόνοιας - Ευεξίας

Μετά τις ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφών της 4ης περιόδου και τις αντίστοιχες οριστικοποιήσεις εγγραφών απαιτείται η διενέργεια νέας κλήρωσης, καθώς οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τη Β’ τάξη του τομέα Υγείας – Πρόνοιας - Ευεξίας που έχουν υποβληθεί στο σχολείο μας για το σχολικό έτος 2020-2021 υπερβαίνουν τις διαθέσιμες θέσεις εγγραφών.
Σύμφωνα με την υπ.αριθμ. Φ1α/75919/Δ4 Εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ για τις Ηλεκτρονικές Εγγραφές, για την επιλογή των μαθητών που θα φοιτήσουν στο σχολείο θα γίνει δημόσια κλήρωση τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 18:00 το απόγευμα στο χώρο του σχολείου.
Αμέσως μετά την κλήρωση, θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς όλοι οι μαθητές που δεν θα μπορέσουν να εγγραφούν στο σχολείο μας έτσι ώστε να υποβάλλουν νέα εκπρόθεσμη Ηλεκτρονική Εγγραφή από το Δευτέρα  14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 09.00 έως και την  Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020  και ώρα 23.59, μετά από έγκριση του οικείου Διευθυντή εκπαίδευσης, σε ένα άλλο σχολείο ή σε άλλο τομέα που μπορεί να τους δεχτεί μέσω της εφαρμογής: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/
Στη δημόσια κλήρωση θα παρίστανται εκτός από τη Διεύθυνση και καθηγητές του σχολείου, εκπρόσωποι Γονέων και Κηδεμόνων.

 

© 2017-18 Εσπερινό ΕΠΑΛ Σταυρούπολης